Om meg

Dette er en gammel blogg. Jeg blogger ikke så mye lenger, og når jeg gjør det, skjer det på denne sida.

Det er mulig å få tak i meg på e-post: benjamil {alfakrøll} gmail.com og telefon: 91 31 45 85

2 responses to “Om meg

 1. Alle kan ikke bo i sentrala Oslo Benjamin! Med tanke på problemer som sentrala Oslo allerede har så er det vel helt på sin plass å planlegge i ytterområder..?, ikke minst med tanke på trafikk og forurensning som ikke akkurat blir bedre i byen, det blir verre og verre. Et eksempel på dårlige politiske beslutt er å flytte inn alle elever fra ungdomsskoler og videregående inn i sentrum, er ikke kollektivtrafikken begrenset mht kapasitet siden før?, nå skal alle over 13 år stå enda mer trangt i bussen eller T-banen. Et problem med mange er at Oslo vest, ikke minst Frogner fremstår som det eneste alternativet for å bo i Oslo. Nyrike, gammel eller ung skal ta del og bo mitt i «der det skjer», studenter skal leie bolig i umiddelbar nærhet av skoler og puber, ikke mange av de tenker tanken på at det finnes sentrumnære områder i nord og øst. Det går å leve et fullverdig liv 10min unna, har selv bott rett nede i Parkveien tidligere men savner det ikke noe særlig. Du som sitter med i disse politiske prosesserne burde hellre prate varmt om hvordan ytterområder som kanskje trenger et løft også får det. Det må finnes store muligheter for å få til attraktive steder å bo på for folk.

  H,
  Anders

  • Hei, Anders! Jeg mener heller ikke at alle skal bo i det sentrale Oslo, jeg mener at vi må utnytte plassen i det sentrale Oslo bedre, når det først er så mange som vil bo der. Det er beregna at 200 000 vil flytte til Oslo i løpet av 20 år, så det må fortettes en del uansett – sjøl om vi hadde funnet tiltak som halverte flyttestrømmen måtte vi det.

   Du er inne på noe viktig når du trekker fram dette med at alle absolutt må inn til sentrum. Jeg har i utgangspunktet mer tro på ei byutvikling som gjør at flest mulig i byene får anledning til å leve livene sine innafor en liten radius. Da må vi ha blanda bebyggelse framfor reine bolig- og kontorstrøk.

   Det som uansett er klart, er at det er lite lurt å bygge kjempetett i noen deler av byen og nærmest landlig 5 minutter fra sentrum, midt mellom alle T-banelinjene og de største arbeidsplassene i byen.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s